fbpx

Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up

Login Module

Zondag 30 oktober + zondag 6 september.
Reguliere training.

Zondag 13 september. Intro training.

Aanwezig nieuwe intro leden. 11:30uur.
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via onze site voor groep 5.

Zondag 20 september. Examens.

Ga je op voor Examen? Dan betaal je bij inschrijving € 10,- extra voor deze training. Meldt dit dus bij Aanmelding bij de Kassa! + bij opmerkingen bij Reservering... Ga je (nog) niet op voor Examen. Dan kun je deze dag gewoon de examens mee rijden als training of oefening. Je betaalt dan het reguliere trainingstarief.

Zondag 27 september. Reguliere training.

Zondag 4 oktober. CLUB RACE.
Aanmelden / Reserveren via deze speciale link; verplicht!
Let op; Aanvang voor ALLE groepen; 08:15u voor inschrijving.

 

De agenda is tot en met April Up to Date.
Per datum staat er aangegeven welke instructeur de les verzorgd en/of er bijzonderheden zijn!

Let op! Gewijzigde groep aanvang tijden!

Door de grote belangstelling van onze kartlessen, zijn wij genoodzaakt de lestijden enigszins aan te passen, om onze lessen kwalitatief en soepel te laten verlopen!
Deze tijden zijn per direct van kracht!

Baantijd 1: 30 minuten.
Baantijd 2: 25 minuten.

Let op! Groep 4 zijn kinderkarts!
Groep 5 is nieuwe instroom.

Reguliere Indoor Kart training | kartcursus | kartles

Groep baantijden:
Sta op tijd gereed om in te stappen

Groep 1. 09:00u
Groep 2. 09:30u
Groep 1. 10:00u
Groep 2. 10:25u

Groep 3. 10:50u
Groep 4. 11:20u
Groep 3. 11:50u

Groep 5. 12:15u
Groep 4. 12:45u
Groep 5. 13:10u

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Stichting KWM racing vormt graag samen met u, de perfecte basis voor onze Kartschool en Outdoor Raceteam!
Wij kunnen dit echter niet zonder de inzet van onze kostbare vrijwilligers.

Daarom starten wij deze nieuwe werving! Wij zijn op zoek naar;
- Jaarlijks Kartkamp Commissie. (nieuw gezocht 3-4 leden). Plannen en mede organiseren van onze jaarlijkse topper; Kartkamp!
- Leden administratie Commissie. (nieuw 1-2 leden). Uitrollen Ledenpasjes, planning examens 4x p.j. , club wedstrijden 4x p.j.; administratie aanwezigheid/afwezigheid.
- Baan officials. Wekelijkse ondersteuning bij onze kartlessen.

Stuur uw reactie naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NOOTDORP – Het bestuur van Stichting KWM kart Racing Team brengt haar Outdoor kart activiteiten onder de vleugels en organisatie van Peter de Bruijn karting te Vlaardingen.

Bestuur secretaris van Stichting KWM Racing, Mathieu van Renssen brengt dit nieuws vandaag officieel naar buiten: “Wij zijn verheugd jullie het nieuws te kunnen delen. Wij zijn als bestuur al enige tijd op zoek, om op een goede wijze onze Outdoor activiteiten op de juiste manier te continueren en vooral te garanderen voor onze rijders. Een fijne en plezierige samenwerking met PDB was er geruime tijd. Wij zijn blij voor onze rijders en het team, om op deze wijze ons succes verder te continueren.”

PDB zal de gehele facilitaire en organisatorische kant van de Outdoor activiteiten op zich nemen. Eric van Es vult aan: “KWM staat als een huis en om voor onze klanten kwaliteit en continuïteit te borgen zijn wij blij met dit besluit. PDB is succesvol vertegenwoordigd bij binnenlandse- en buitenlandse competities. Een goede en stabiele basis voor onze rijders.”

Geen makkelijk besluit.

“Dit jaar vierde KWM racing Outdoor haar 10 jarig jubileum. Iets waar we trots op zijn! Met wekelijkse meer dan 60 rijders op onze Indoor Kart school en een raceteam van 20 rijders vergt dat veel van ons als bestuur. Het was zeker geen eenvoudig besluit, maar we staan er voor onze rijders 100% achter.” Aldus Will Huizer, mede bestuurder van KWM.

KWM, powered by PDB
Mathieu van Renssen: “KWM zal met Outdoor activiteiten en dus met haar leden, onder de vleugels van PDB vallen. De naam KWM zal doorgevoerd worden. ‘Powered by PDB’ zal worden toegevoegd. Veel meer zal de Paddock voorlopig niets meer als dat ervaren. Wij kiezen voor een eenvoudige en vloeiende overgang, zonder veel bijzondere veranderingen.”

Peter en Nick de Bruijn geven in een reactie aan:
“Wij zijn als team enorm gemotiveerd om KWM aan ons toe te kunnen voegen. Een welkome en nieuwe uitdaging om in 2020 mee aan de slag te gaan. Vergaande samenwerking was er al, maar nu is dit in een beter jasje gegoten voor alle partijen. Wij zijn blij dat de huidige bestuursleden nauw betrokken blijven in de toekomst. Wij zien niets anders, dan voor een ieder een toegevoegde waarde in alle opzichten. Wij zijn blij dat wij vanuit de succesvolle KWM indoorschool, de in- en doorstroom van haar rijders mede invulling kunnen geven.”

KWM indoor kartschool
De activiteiten op Indoor niveau worden ondergebracht onder KWM racing, waardoor de naam KWM op twee sporen is vertegenwoordigd. Hiermee vervallen de activiteiten als stichting. 

Succesvol team
Stichting KWM kart Racing geeft sinds 2004 succesvolle Indoor Kartlessen en heeft in 2009 verder uitgebreid met een succesvol Outdoor race team. Een innovatief raceteam die jaren lang de toegang tot de kartsport verzorgt. Met als thuisbasis Van de Ende Kart Racing Inn te Poeldijk (Den Haag). Wekelijks worden er kartlessen verzorgt aan meer dan 60 kinderen vanaf 6 jaar, die hun intrede maken in de kartsport. Met de overgang van de KWM outdoor activiteiten blijft de kwaliteit en continuïteit voor alle partijen gewaarborgd, een belangrijke voorwaarde voor het aftredende bestuur. Zij blijven actief betrokken bij alle activiteiten, maar in een nieuwe format.


http://www.pdbkart.nl

VENRAY - Kampioen inhalen, als daar een prijs voor zou zijn, dan ging die ongetwijfeld naar Berend van der Burg. De veertienjarige karter uit Rijnsburg reed afgelopen weekeinde van de 25ste naar de 4de plaats op het circuit van Venray. Zo bewees hij dat je ondanks een slechte startpositie toch nog op een mooie plek kunt finishen. Een dag eerder was hij na een knappe inhaalrace ook al vierde geworden. Zo beleefde hij in de Junioren-klasse al met al een uitstekende tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap Iame.

“Ik had echt niet verwacht dat we nog in de top tien zouden komen”, zei een verheugde Berend na afloop van de tweede finale van het weekeinde. “Zeker niet na de achttiende plaats tijdens de kwalificatie van zaterdag. We hadden dit weekend een hele hoop ups en downs, maar onderaan de streep is het erg lekker gegaan.”

Ondanks zijn teleurstellende kwalificatie (“Ik wachtte te lang op een vrije plek op de baan”) slaagde Berend er zaterdag in om in de heats nog naar de respectievelijk zevende en achtste plaats te rijden. Met de snelheid zat het dus wel goed. Dat de rijder van KWM Racing daarna in de finale nog naar de vierde plaats denderde, hoefde wat dat betreft niet eens te verbazen.

Berend van der Burg - KWM Racing

Geleerd van zijn fout in de kwalificatie snelde hij zondagochtend naar de achtste tijd. Daarmee had hij zichzelf een stuk betere uitgangspositie voor de heats verschaft, maar tijdens de eerste heat raakte hij betrokken bij een startcrash. Daarna vocht hij zich nog terug naar de dertiende plek om uiteindelijk als achttiende te worden geklasseerd vanwege een ingeklikte bumper. Die leverde hem een tijdstraf op van vijf seconden.

Nog was het met de pech niet gedaan, want tijdens de tweede heat brak na drie ronden de gaskabel van Berends kart. Dat betekende dat hij voor de finale van de 25ste plaats moest starten. “Het ging perfect. De start ging sowieso al goed. Na één ronde had ik al vijf man ingehaald. De kart lag heel goed op het rechte stuk. Ik heb daar elke ronde wel iemand ingehaald.” Toen de finishvlag werd gezwaaid, was hij vijfde en vanwege een straf voor een rijder die voor hem was geëindigd, werd Berend uiteindelijk zelfs als vierde geklasseerd. “Dat we dicht bij het podium zouden komen, had ik echt niet meer verwacht.”

En zo bewees Berend dat je nooit moet opgeven voordat de finishvlag valt. Dat heeft hij in de loop der jaren natuurlijk ook wel geleerd, want de snelle Zuid-Hollander kart al sinds zijn zesde. Eerst een seizoen indoor bij zijn team KWM, toen hij zeven was, is hij outdoor gaan rijden. Waarom hij überhaupt met karten begon, kwam door zijn fascinatie voor Formule 1. “Ik keek dat altijd met mijn vader. Op een dag waren we een race aan het kijken en zei ik: dat wil ik ook.”

Berend vd Burg | KWM kart Racing | NK Iame

 

Daarna volgden kartlessen bij KWM en al snel dus ook wedstrijden. Wat hij zo leuk vindt aan zijn sport? “Elk rondje is weer anders. Ook hou ik van de snelheid, de kick die je krijgt van het racen en ik hou van de adrenaline. Geen van mijn vrienden kan zeggen dat hij kart; het is een unieke sport. En je komt nog eens ergens.”

Dit seizoen rijdt Berend behalve het NK ook de GK4 Kart Series. Hij focust zich vooral op dat laatste kampioenschap. “Omdat ik de eerste ronde van het NK heb gemist”, verklaarde hij. “Maar als het zo doorgaat, wordt dit kampioenschap steeds belangrijker voor me. Want wie weet kan ik nog een ticket voor het WK in Le Mans winnen!”

Berend van der Burg bedankt het KWM Racing Team, zijn ouders en zijn coach en monteur Mathieu van Renssen.

Bron: RaceXpress